Hem

Familjedaghemmet

Villa Villervalla

Villa Villervalla bedrivs i hemmiljö för barn i åldrarna 1-5 år och är ett alternativ till förskolan. Här får barnen vistas i en liten och trygg barngrupp där det finns tid att se till varje barns enskilda behov och intressen. Hos Villa Villervalla erbjuds barnen en varierande lärmiljö med olika aktiviteter inom- och utomhus där barnen får utvecklas i sin takt. Vi vistas mycket utomhus på den inhängande tomten eller gör utflykter där vi bland annat besöker skogen, lekparker eller biblioteket. Utifrån barnens intressen arbetar vi med spännande teman över tid.

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.30-18.30 (Mån-Fre)

Husdjur

Det finns en hamster på familjedaghemmet

Ansök om plats

Via kommunen

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Inriktning

Allmän inriktning utifrån barnen och deras intressen.

Verksamheten

Mål och visioner

Mina mål och visioner med denna verksamhet är att skapa trygghet och en stabil grund för de barnen jag kommer att ha. Fördelar med dagbarnvårdare är självklart att den chansen verkligen finns, du kan ge barnen precis den trygghet de behöver, du kan ge den tid de kräver för sina olika behov och därigenom hjälpa barnen att utvecklas och växa i egen takt.

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Lisa Paananen

Mitt namn är Lisa och bor i en villa i Hummelsta tillsammans med min familj. Erfarenheten jag har av barn är självklart mina egna, jag har två egna barn samt en bonusdotter, men också arbetslivserfarenhet genom att ha jobbat inom barnomsorg under 3 år innan min föräldraledighet med min yngsta.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Ekstigen 8
745 71 Enköping

VISA KARTA

Telefon
073-776 59 16

E-post
villervalla@cforetaget.se

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk